Onze vaste klanten weten dat ze hun favoriete broek van 5 jaar terug nog steeds terug kunnen vinden bij Sûr. Veel goede patronen keren terug, soms ietwat aangepast per model, maar de pasvorm blijft hetzelfde. Echter veranderen wel de stoffen per seizoen. We werken met zoveel mogelijk natuurlijke materialen als linnen, viscose en biologisch katoen. Hieronder een top 3 van meest verkochte broeken patronen aangepast per persoon. Wij zijn van mening dat een standaard maat niet bestaat dus kijk welk patroon het beste past bij jouw lijf.

Patroon Chris

Dit is ons meest verkochte patroon. Het is een broek voor een wat rechter figuur. Om de billen te accentueren zetten we er klepzakken op wat ook meteen een wat sportievere uitstraling geeft. Ook wisselen we per seizoen met en zonder omslag. De Chris broek zonder omslag in bijvoorbeeld viscose geeft een nette uitstraling en wordt vaak gedragen naar kantoor. De Denim Chris met lichte stretch en grote zakken met klep op het achterpand zorgt voor een sportieve look. Bij jonge vrouwen nemen we vaak de taille in van dit model. Hieronder zie je 3 x het patroon Chris telkens in een ander materiaal.

Patroon Flux

Dit is een patroon broek met een rechte pijp, brede tailleband, ritssluiting op de heup en speelse opgestikte zakken op het voorpand. Het draagt heel flatteus en kan zowel netjes als casual gedragen worden. Vooral voor een ietwat ‘curvy’ lijf met een smalle taille staat dit patroon prachtig.

Patroon Esther

Dit is een bandplooi patroon wat in principe goed zit op elk figuur. We kiezen vaak voor soepelvallende stoffen zoals viscose en laten de broek lang vallen op de schoen.

Patroon Zomer

Dit is een patroon voor de iets oudere vrouw. Het zit iets lager en geeft geen taille problemen. Ietwat toelopende pijp.

Welk patroon is jouw favoriet?