Gratis verzending vanaf €200,-

Ja, wij worden bedrijfsvriend!

Willen jullie als bedrijf het concept Sûr Atelier ondersteunen? Je verbinden aan ons gezamenlijke doel & impact maken door onderdeel te worden van onze missie?

Sûr Atelier staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Met de ANBI status moet ons bedrijf 90% van haar inzet richten op het algemeen belang. Niet alleen voor Sûr Atelier is het belangrijk om een ANBI status te hebben, maar ook voor donateurs. Giften of donaties aan een ANBI zijn aftrekbaar voor de belasting. Lees hier meer over de geldende regels voor belastingaftrek. ANBI-nummer: 856831220 

Daarnaast is Stichting Sûr Atelier toegelaten tot het register van de Code Sociale Ondernemingen. Dit register is gebaseerd op dé grondslag van sociaal ondernemen: impact first! De code volgt 5 principes die essentieel zijn voor de praktische en operationele uitvoering.die gecontroleerd en beoordeeld wordt door een Peer review (collega sociale ondernemers evaluatie) en door de Review Board, waar Price Waterhouse Coopers een belangrijke rol speelt. Lees hier meer 

Word bedrijfsvriend van Sûr Atelier voor €2500,- p/jr (volledig gift pakket) of kies een minimale besteding van €1500,- (variable gift pakket).

Samen maken we impact!

Word bedrijfsvriend van Sûr Atelier en maak met jouw bedrijf een positieve impact op de maatschappij. Wees betrokken bij een bloeiende lokale onderneming en leer de verschillende gezichten achter de kleding kennen. Ontdek hun passie voor het ambacht en wees onderdeel van deze social enterprise in Slow Fashion. In de video hieronder laten we een klein stukje zien van een interview met Lara Scot, de oprichter van Sûr Atelier. 

Sûr Atelier is een begrip in Haarlem en omgeving! Middels Slow Fashion bouwen wij aan het zelfvertrouwen van mensen met affiniteit voor een ambacht ten behoeve van een duurzame uitstroom op de arbeidsmarkt. Samen werken wij toe naar een inclusieve samenleving waarin iedereen zich veilig voelt. Samen inspireren en leren we van elkaar. Om de volgende stap als Social Enterprise te maken hebben we jullie hulp nodig! Word nu bedrijfsvriend van Sûr Atelier. 

Pin It on Pinterest