Gratis verzending vanaf €200,-
Kleding duurzame Haarlem

Duurzame kleding in Haarlem & Utrecht

Wil jij met jouw kleding aankoop bijdragen aan een positieve sociale impact in de maatschappij? Kom langs in onze duurzame kledingwinkel in het hart van Haarlem & Utrecht. Je vindt hier Slow Fashion collecties die zich kenmerken door het tijdloze karakter en de hoge kwaliteit van materialen. Met veel aandacht word je kleding aangepast aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Klassieke evergreens die een plek in jouw gaderobe verdienen! Ontdek het gezicht achter jouw kledingstuk, ontmoet de makers en ervaar de ziel van Sûr.

Naast onze kledingcollectie hebben we ook een selectie van mooie, eerlijke en vaak handgemaakte lifestyle-producten. In onze winkel waan je je even op reis, een plek waar verschillende werelden elkaar ontmoeten. Een plek waar ruimte is voor nieuwsgierigheid, gezelligheid en verbinding.

Duurzame-kleding-winkel-Haarlem
Duurzame-kleding-Haarlem-winkel
Duurzame-Haarlem-winkel-kleding
Duurzame-Haarlem-kleding-winkel
Haarlem-duurzame-kleding
Duurzame-winkel-kleding-Haarlem
Haarlem-kleding-duurzame
duurzame-kleding-haarlem
Duurzame-Haarlem-kleding
Kleding-Haarlem-duurzame

Bij Sûr vind je duurzame kleding voor vrouwen die geloven in mooie en tijdloze kledingstukken. Wij bieden de kans om bij te dragen aan een betere mode industrie. Wij kiezen voor eerlijke kleding en ontwerpen onze collecties met het oog op de lange termijn, zowel in design als in kwaliteit. Ontmoet de maker van jouw kledingstuk in onze winkel in Haarlem en Utrecht en houd het ambacht lokaal.

Duurzame-winkel-Haarlem-kleding

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

10:00-17:30

Woensdag

10:00-17:30

Donderdag

10:00-17:30

Vrijdag

10:00-17:30

Zaterdag

10:00-17:00

Zondag

gesloten

Locatie
Duurzame kledingwinkel

Sûr Atelier Haarlem
Gedempte Oude Gracht 87
2011 GN Haarlem

Sûr Atelier Utrecht
Oude Gracht 187
3511 NE  Utrecht

Pin It on Pinterest