Gratis verzending vanaf €75,-

Atelier

Het open karakter van ons atelier is kenmerkend voor Sur Atelier. Het gehele productieproces kun je hier van dichtbij bekijken. Ontmoet de maker van jouw kledingstuk en word je bewust van de tijd, passie en ambacht die hierin zit. Dit is de plek waar onze makers – statushouders – hun ambacht uitoefenen. Ook beginners geven wij hier een kans. Zo bieden wij ze toekomstperspectief door het opbouwen van ervaring en kennis. Het uiteindelijke doel is dat zij in hun eigen onderhoud kunnen voorzien en uit kunnen stromen als zelfstandig ondernemers. Zo zijn wij trots op Ahmad, die ook bij Sûr Atelier is begonnen en inmiddels zijn eigen stoffeerders bedrijf heeft. Een mooi voorbeeld voor vele anderen hier. Zo werken wij toe naar een mooie, diverse en inclusieve samenleving.

Bestellingen op maat

De collectie wordt dagelijks geproduceerd en is daardoor helemaal up-to-date! Uit duurzaam oogpunt geeft Sûr Atelier de voorkeur om kleding op bestelling te maken, zodat er geen voorraad gehouden hoeft te worden en dus niet bijdraagt aan de wegwerpmaatschappij. 

Je favoriete broek maar dan in een ander stofje, de perfecte top maar dan aangepast aan jouw lijf of toch die mooie zomerjurk maar dan ietsje korter. Voor elk lijf wat wils. 

Het is fantastisch om te horen dat onze klanten hier zo blij van worden, ze zich goed voelen en vaak complimenten ontvangen. Hiernaast zit er altijd een kaartje bij van de maker die het die dag heeft gemaakt.

Kom gezellig langs in ons atelier voor een praatje. Ontdek wie jouw online bestelling heeft gemaakt en aanschouw wat een mooie en kundige mensen ons land hebben verrijkt. 

Pin It on Pinterest