Voor de zomercollectie van 2021 heeft Sûr Atelier de collectie in 4 looks verdeeld om het online winkelen overzichtelijk te maken. Met onze slow fashion collectie streven we ernaar bewustwording te creëren van onze kijk op onze garderobe. Bewustwording van de behoefte aan duurzame, kwalitatief hoogwaardige stoffen in mooie ontwerpen die lang mee gaan. Een volledige garderobe van “ever-greens”. Onze productie is tevens duurzaam omdat we in ons atelier graag kleding op maat maken voor de verschillende lichaamstypes.

  • De eerste is een 70’s look die ons een beetje nostalgie brengt met een stijl van zwierige flair, prachtig India katoen en lange gebloemde jurken. Een paar espadrille sandalen, zomerse grote flaphoeden en aviator brillen maken de look compleet. De iconische trends uit de jaren 70 zijn een geweldige bron van speelse en gedurfde bron van inspiratie. Bekijk de Sûr 70’s look hier!
  • De tweede is een neutrale basis look met basic tinten zoals beige, nude, crème, zand en grijs. Neutrale tinten die ton sur ton gecombineerd kunnen worden. De eenvoud en het minimalistische design sieren deze kledingstukken; mooie evergreens in prachtige stoffen die een mooie duurzame basis in je garderobe vormen. Bekijk de Sûr Basic look hier!
  • De derde is de stijl van Parisiennes die je herkent aan hun elegantie en klassiekewaarin een klassieke snit en eenvoudige ontwerpen zeer te waarderen zijn. Denk aan een klassieke trenchcoat, net wit blousje, zwart-wit gestreepte boothals top uiteraard gecombineerd met een baret, en fikse zonnebrillen. De Parijse stijl is ingetogen, maar sprankelend. Bekijk de Sûr Parisiennes look hier!
  • De Urban look is een combinatie van sportieve kleding met stoere elementen. Deze collectie bestaat uit comfortabele maar elegante broeken, een bomberjasje, jumpsuits en loose-fit shirts. De urban kledingstijl heeft een steeds chiquer karakter gekregen. Het is een mix tussen stoer en sexy, netjes en sportief die dit een thema maken waar je alle kanten mee op kan. Bekijk de Sûr Urban look hier!

Bekijk de hele zomer collectie 2021 hier!

Bron: elle.nljan-magazine.nl