Guilty free shoppen bij meerdere Sustainable Fashion pioniers op één locatie! Zaterdag 20 & zondag 21 november vindt de eerste editie plaats van CHHATTA POP-UP/STOCK SALE tijdens The Impact Days. CHHATTA POP-UP/STOCK SALE is een moment waarop innovatieve en impactvolle Sustainable Fashion pioniers van het eerste uur samenkomen in hartje centrum Amsterdam (Vrijpaleis, Paleisstraat 107). Tijdens het tweedaags evenement kun je shoppen bij verschillende sustainable en circulaire fashion brands. De merken presenteren zowel nieuwe collecties als stock voor mooie prijzen. Voor ieder wat wils! Daarnaast presenteren unieke en verrassende kunstenaars hun werk op het gebied van textiel en zal er een repair workshop plaatsvinden.

CHHATTA POP-UP/STOCK SALE is een initiatief Ashna Chhatta. Een passie voor mode en de overtuiging dat de kledingindustrie anders georganiseerd dient te worden, is al jaren haar drijfveer. De ene keer zet ze zich in als bedenker en uitvoerder van publiekscampagnes, de andere keer voor communicatie en PR werkzaamheden voor duurzame merken. Dagelijks spreekt ze met duurzame mode ondernemers.

‘ Binnen mijn netwerk hoorde ik veel geluiden over teruglopende verkopen vanwege COVID en voorraden die zijn blijven liggen. Ik ben op mijn best als ik een verbindende factor kan zijn, met als resultaat: eerste editie van @chhattapopup tijdens de @impactdays.’

Guilty free shoppen bij meerdere Sustainable Fashion pioniers op één locatie! Zaterdag 20 & zondag 21 november @vrijpaleis. BE THERE!

The Impact Days | Hét moment waarop innovatieve en impactvolle ondernemers op het gebied van conscious gadgets, design, mode, food, interieur en kids hun deuren openen. Met als doel consumenten, organisaties en (lokale) overheden bewust te maken van waar – en hoe – verantwoord inkopen te doen voor de feestmaand, maar zeker ook gedurende de rest van het jaar.

TOEGANG? | Toegang is gratis. (Paleistraat 107, Amsterdam)
TIJD? | 20 & 21 November 11u – 18u
SHARING IS CARING | Iedereen is welkom. Dus trommel je familie, vrienden, buren en/of kennissen op, en laat je samen inspireren door de verschillende duurzame mode pioniers

Volg CHHATTA POP-UP/STOCK SALE 

Instagram: @chhattapopup 

Instagram: @impactdays 

Facebook: https://fb.me/e/1bFc6Zs3o 

LinkedIn: https://ap.lc/qsRLh