Gratis verzending vanaf €200,-

B2B

Ga jij als ondernemer voor het verduurzamen van de maakindustrie? en vind jij ook dat we samen het vakmanschap nieuw leven in moeten blazen en de makers het podium moeten geven die ze verdienen? 

Wil jij tevens als ondernemer een duurzame relatie aangaan met één van (of meerdere van) onze medewerkers? Dan is Stichting Sûr Atelier een geschikte, eerlijke partner als productiebedrijf! We werken met zeer kundige, traditionele ambachtslieden die hun vak verstaan.

Stichting Sûr Atelier als productiepartner

De Sûr medewerker beheerst onder aansturing van de klant het gehele productieproces. Tevens draagt hij of zij de verantwoordelijkheid voor het klantcontact, de uitvoer, de planning en de terugkoppeling.

De klant dient zelf goed te kwaliteit te waarborgen, de verantwoordelijkheid te pakken om veranderingen door te voeren en de medewerker bij te sturen waar nodig.
 

Ben je geïnteresseerd in het laten maken van een sample, dan ontvangen we graag een patroon, technische tekening, voorbeeld van het betreffende product en de juiste materialen (stof). We maken dan 1 of 2 samples met een uurtarief van € 35,- per uur. Het patroon moet eerst getest worden voordat we over gaan tot productie. Bij een productie van 25 stuks of meer kunnen we een stukprijs of staffelkorting afspreken. Er is veel kennis bij Sûr die we kunnen delen.

Voordelen voor jouw bedrijf

  • Lokale productie, een korte productietijd en kleine oplages.
  • De materialen die Sûr gebruikt zijn zoveel mogelijk biologisch en/of natuurlijk en met een zo klein mogelijke carbon footprint (sustainable fashion).
  • Naast een uitstekende kwaliteit, leveren we ook een belangrijke bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, hetgeen een transparante productie voor een eerlijke prijs levert.

Helaas zitten we op dit moment vol. Vanaf oktober 2021 kun je ons weer mailen. 

Pin It on Pinterest