Voor zomer 2022 heeft Sûr de collectie ingedeeld in 3 kleuren moods; de eerste stap in het ontwerpproces. Onze vaste klanten zijn nauw betrokken bij dit proces, maar we willen jou als (online) klant ook hierin meenemen. Voor de zomer van 2022 staat comfort, een serene look en pure materialen centraal. In dit artikel krijg je een idee voor zomer 2022, maar we heten je uiteraard ook welkom in ons atelier om alles van dichtbij te komen bekijken.

Het ontwerpproces begint bij de keuze voor bepaalde kleurstellingen en materialen. We zijn hierin altijd op zoek naar een eenheid met een goede verhouding tussen onder- en bovenstukken die daarnaast ook goed met elkaar te combineren zijn. De meesten van jullie weten dat we werken met een aantal vaste patronen, dus een veelvoorkomende vraag is dan ook: ‘Gaan jullie mijn lievelingsbroek ook weer maken in een nieuwe stof?’Of heb je een goede top die erbij past?’ Hier houden we uiteraard altijd rekening mee. Vaak komen er voor een bepaald seizoen nog 3/4 patronen bij en alles samen zorgt voor cohesie.

Na dit kleurproces begint het samplen. We zoeken altijd binnen Europa naar zoveel mogelijk natuurlijke, biologische materialen. Vaak ook restpartijen die daarmee zo min mogelijk schadelijke invloed hebben op het milieu aangezien er niks wordt verspild. In een tijdsbestek van 2 maanden kijken we hoe de stoffen vallen en wat we ervan kunnen maken. We delen alle modellen in per kleur en materiaalsoort.

Daarna begint het werk voor de kleermakers. De stoffen komen binnen en de basispatronen worden gemaakt. We kijken goed of het materiaalsoort tot zijn recht komt in een bepaald patroon en doen vanuit daar kleine aanpassingen. Als dit allemaal staat, kijken we naar wat we nog toe willen voegen aan ontwerpen per seizoen. Een groot voordeel van winkelen bij Sûr is dat de collectie om de paar weken wordt aangevuld zodat er meer combinatie mogelijkheden komen. We kijken gedurende een seizoen wat de behoefte is bij onze klant en anticiperen vrijwel direct. We krijgen dan ook zoveel goede feedback van onze klanten en dat zorgt voor eigenheid in de collectie.

Een unieke collectie speciaal gemaakt voor jou! Met oog voor de persoon die we voor ons hebben, want elke vrouw is uniek en een standaard maat bestaat niet. We zorgen dat jij met een goede set de deur uit gaat, aangepast op jouw lijf en behoefte. Samen kijken we wat het beste werkt en dat passen we aan op maat.

De ontwerpen van Sûr zijn minimalistisch en vanwege de hoge kwaliteit materiaal hebben de designs niet veel nodig. De stoffen spreken voor zich. Hieronder in een paar kreten een indruk van de kleur en stof samenstellingen.

Black – Offwhite – White – Casual Look

Nudes – Salmon – Linen Look

Beige – Blue – (Off) White Denim look