Gratis verzending vanaf €200,-

Wasvoorschrift en onderhoud

De designs van Sûr Atelier zijn tijdloos en minimalistisch. Ze hebben een moderne stijl met een goede pasvorm die eventueel op maat aangepast kan worden. Omdat alle kleding lokaal in het naaiatelier in Haarlem wordt gemaakt en Sûr nagenoeg geen voorraad heeft, draagt Sûr bij aan Slow Fashion en duurzaamheid. 

Sûr doet enorm haar best om zoveel mogelijk met natuurlijke materialen van een goede kwaliteit te werken. De meeste stoffen zijn gemaakt van 100% natuurlijke vezels en zijn daardoor soms kwetsbaarder. Dit vraagt om extra zorg bij het wassen. Om de levensduur van bestaande en Sûr kleding te maximaliseren heeft Sûr Atelier ook een herstel- en reparatieservice. Kom langs in de winkel voor meer informatie over deze service.

Materiaaladvies 

Advies voor het wassen, drogen, bewaren van Sûr kleding.

Linnen

Was linnen op een wol- of zijdewasprogramma, bij voorkeur koud en anders met een maximale temperatuur van 30°C. Niet in de droger. Was het met gelijke kleuren. Bewaar linnen kleding hangend om kreukvorming te voorkomen. Strijk linnen in nog iets vochtige toestand met het strijkijzer op de hoogste stand.

Viscose

Was viscose op een wol- of zijdewasprogramma, bij voorkeur koud en anders met een maximale temperatuur van 30°C. Niet in de droger. Liggend drogen is het beste. Was het met gelijke kleuren. Strijk het kledingstuk aan de binnenkant en niet op de hoogste stand. Het kledingstuk kan het beste hangend bewaard worden.

Katoen

Was katoen op fijne was, stel de temperatuur niet hoger in dan 30°C. Was het met gelijke kleuren, vooral de donkere kleuren. Gebruik eventueel Colour Catcher doekjes om kleurdoorloop te voorkomen. Niet in de droger om krimp te voorkomen. Kleding kan zowel liggend als hangend worden bewaard.

Wol

Wollen kleding bij voorkeur chemisch laten reinigen. Bewaar wollen kleding gevouwen.

Pin It on Pinterest