Gratis verzending vanaf €200,-

Ruilen & retourneren

Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelde artikel(en)? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen voldoen aan onze voorwaarden kun je deze retourneren. We zullen dan overgaan op terugbetaling (maximaal 14 dagen na ontvangst van de artikelen) van het aankoopbedrag.

Let op! Stuur een mail naar info@sur-atelier.nl met je IBAN nummer. Vermeld daarin de reden van retournering en je ordernummer. Stuur vervolgens je item(s) in originele staat zoals je van ons hebt ontvangen, inclusief alle labels naar:

Stichting Sûr Atelier

Gedempte Oude Gracht 87

2011 GN Haarlem

Je kunt de artikelen ook altijd in de winkel retourneren of omruilen voor een andere maat of een ander artikel.

Wat is het retourtermijn?

Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je jouw aankoop beoordelen en passen.

Wat zijn de kosten voor retourneren?

Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest, de reguliere pakketpost van PostNL is €6,95. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

Ik heb de verkeerde maat besteld, kan ik het artikel ruilen voor een andere maat?

Is het artikel dat je hebt besteld te groot of te klein? Geen probleem! Wanneer het artikel voldoet aan onze voorwaarden kun je deze omruilen voor een andere maat. Stuur een email naar info@sur-atelier.nl met daarin je naam, ordernummer en de gewenste maat. We sturen deze dan meteen na ontvangst van de verkeerde maat, naar je toe. De heen en weer kosten zijn enkel voor je eigen rekening.

Kan ik mijn bestelde artikel omruilen voor een ander artikel?

Bestelde artikelen kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander artikel. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen voor een andere maat van hetzelfde artikel. Wil je toch graag een ander artikel ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het artikel dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.

Pin It on Pinterest