Bij Sûr Atelier begrijpen we dat het vinden van de perfecte jurk een ware uitdaging kan zijn. Elk lichaam is uniek, en daarom geloven we in de kracht van op maat gemaakte kleding. Met onze passie voor vakmanschap en aandacht voor detail, bieden we een uitzonderlijke ervaring waarbij we jouw visie tot leven brengen door een jurk op maat te laten maken die perfect bij jou past.

Mogelijkheden van een jurk op maat laten maken bij Sûr

Wat houdt een ‘jurk op maat laten maken’ bij ons in?:

  1. Je kiest een jurk uit onze collectie en
  2. wij laten deze op jouw lijf, op maat, aansluiten.
  3. De patronen uit de bestaande collectie maken we in stof naar keuze (zolang op voorraad) of eventueel eigen stof
  4. Je krijgt advies over welke kleur het beste bij je past en welke stoffen je het beste kunt gebruiken.
  5. Daarnaast zullen we kijken naar welk model jurk op maat het beste past bij jouw figuur. Kijk dus vooral even naar onze jurken collectie 

Wat doen we niet bij het op maat maken van je jurk?

Het exact, 1 op 1, namaken van eigen patronen of meegenomen voorbeeld jurk. Helaas hebben we daar de mankracht niet voor in ons atelier.

Het proces van een jurk op maat laten maken

  1. Het proces begint met dat je naar ons atelier komt of online alvast kijkt welke jurk op maat jij uit onze collectie zou willen laten maken.
  2. Daarna passen we het model zorgvuldig door en kijken vanuit welke maat we de aanpassingen het beste kunnen maken. Samen bespreken we je specifieke voorkeuren in de winkel in Haarlem.
  3. We bekijken de stoffen en materialen en komen samen tot de uiteindelijke ingrediënten voor jouw perfecte jurk op maat. Bij Sûr Atelier maken we gebruik van de beste materialen om een hoogwaardig resultaat te garanderen. We werken met duurzame stoffen en zorgen ervoor dat elk stiksel, elke zoom en elk detail met uiterste precisie wordt afgewerkt.
  4. Vervolgens gaan we de gewenste stof knippen inclusief aanpassingen en gaan onze ervaren kleermakers aan de slag om jouw jurk op maat met de hand te vervaardigen. Bij Sûr Atelier geloven we in de kracht van ambachtelijk vakmanschap De maaktijd duurt ongeveer 1 a 2 weken.
  5. Bij het ophalen kijken we weer samen of alles mooi zit en loop jij blij de winkel uit met een eigen design, een uniek exemplaar. De prijzen blijven hetzelfde zoals op de website vermeld. Er is geen meerprijs voor een op jurk op maat en de eigen keuzes.

Bij Sûr Atelier draait het niet alleen om de jurk zelf, maar ook om de ervaring van het creëren van iets unieks wat met de hand wordt gemaakt. Je ontmoet de makers die jouw jurk op maat maken. We nodigen je uit om deel te nemen aan het hele proces, van het kiezen van de stoffen en kleuren tot het bepalen van de details en afwerking.

Dus, als je op zoek bent naar een jurk op maat die echt bij jou past én je wilt gaan voor echt ambachtelijke, duurzame en verantwoorde kleding, kies dan voor een op maat gemaakte creatie bij Sûr Atelier. Laat onze ontwerpers je begeleiden op een reis van zelfexpressie en ontdek de voldoening van het dragen van een uniek stuk dat speciaal voor jou is gemaakt.

Bij Sûr Atelier geloven we in de kracht van individualiteit en het creëren van tijdloze schoonheid die een leven lang meegaat.