Gratis verzending vanaf €200,-

Winkel

Wil jij met jouw aankoop bijdragen aan een positieve sociale impact in de maatschappij? Kom langs in onze winkel in het gezellige hart van Haarlem. Je vindt hier stijlvolle collecties die zich kenmerken door het tijdloze karakter en de hoge kwaliteit van materialen. Met veel aandacht word je kleding aangepast aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Klassieke evergreens die een plek in jouw gaderobe verdienen! Ontdek het gezicht achter jouw kledingstuk, ontmoet de makers en ervaar de ziel van Sûr.

Naast onze kledingcollectie hebben we ook een selectie van mooie, eerlijke en vaak handgemaakte lifestyle-producten. In onze winkel waan je je even op reis, een plek waar verschillende werelden elkaar ontmoeten. Een plek waar ruimte is voor nieuwsgierigheid, gezelligheid en verbinding. 

Bij Sûr vind je kleding voor vrouwen die geloven in mooie, tijdloze en duurzame kledingstukken. Wij bieden de kans om bij te dragen aan een betere mode industrie. Wij kiezen voor Fair Fashion en ontwerpen onze collecties met het oog op de lange termijn, zowel in design als in kwaliteit. Ontmoet de maker van jouw kledingstuk en houd het ambacht lokaal. 

‘Stylish, Social & Sustainable’

Onderstaande foto’s zijn gemaakt voor een ‘sustainable fashion’ pitch van de Bijenkorf.

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

10:00-17:30

Woensdag

10:00-17:30

Donderdag

10:00-17:30

Vrijdag

10:00-17:30

Zaterdag

10:00-17:00

Zondag

gesloten

Pin It on Pinterest