Gratis verzending vanaf €200,-

Cafe

Winkel, atelier en café zijn open en vormen een eenheid. Een unieke winkel en café ervaring die bijdraagt aan verbinding met de makers. Sûr stroomt van positieve energie, het is de plek waar we elkaar ontmoeten en inspireren. Taalmaatjes, vrijwilligers en klanten zitten door elkaar heen. Er is reuring, verbinding en gezelligheid.  Gasten komen voor een goede kop koffie, staan open om nieuwe smaken te proeven en genieten van het prachtige interieur. We hanteren een kleine en daardoor eenvoudig te hanteren menukaart. 

Barrista’s

Binnen de horeca worden medewerkers opgeleid tot volwaardige horecamedewerkers in zowel de bediening als in de keuken. In de horeca groeien de medewerkers snel in de Nederlandse taal door het bedienen van de gasten. Ze krijgen veelal vertrouwen om een praatje aan te gaan. De wil om gastvrijheid te leren is bij de medewerkers in hoge mate aanwezig. 

Regelmatig wonen we barrista cursussen bij. Een leuk en leerzame ervaring voor allen. Er heerst een prettige warme sfeer in het café, die enerzijds door de medewerkers wordt gecreëerd en anderzijds door de gasten die geïnteresseerd zijn en open staan voor een gesprek. Het werkt een prachtige en gastvrije vorm van integratie.

Er worden authentieke, originele gerechten geserveerd die deels gemaakt worden door de medewerkers en deels door Syrische beginnende cateraars.

Kom gezellig langs en ontdek onze heerlijk zelfgebakken taartjes zoals dadelnoten, wortel of pecanpie, chocolade frambozentaart of een kokosmacaronnetje bij de koffie.

Pin It on Pinterest